Agrarische dienstverlening

AB Vakwerk is specialist op het gebied van agrarische dienstverlening. Wij zijn al meer dan 60 jaar actief als agrarisch dienstverlener en beschikken daardoor over zeer veel specialistische kennis in de sectoren Agri & Food. Hierdoor kunnen wij u altijd helpen! Of u nu op zoekt bent naar iemand die u kan helpen met klauwverzorgen, iemand die u kan helpen met aardappelselectie of hulp bij het scheren van vee, AB Vakwerk heeft het personeel waar u naar zoekt. Hieronder vind u al onze diensten en kunt u direct een specialist inplannen!

IVN 1866

Diensten voor melkvee

Kan uw veestapel wel een pedicure of goeie scheerbeurt gebruiken? Moeten de uiers onthaard worden of zoekt u een andere dienst voor uw melkvee? Bekijk hier alle diensten!

Vloercoaten 1

Onderhoud van stal en gereedschap

Last van gladde vloeren, stomp gereedschap of is uw stal toe aan een grondige reiniging? Bekijk al ons diensten op het gebied van stal en gereedschap onderhoud.

Knaagdierbestrijding 1

Bestrijding van mollen en ongedierte

Last van Ratten, mollen of ander ongedierte? Of dit soort ongedierte juist voorkomen door preventieve maatregelen? Bekijk onze ongediertebestrijdingsdiensten!

Aardappelselectie 1

Diensten in de akkerbouw

Op zoek naar selecteurs voor uw gewassen? Wilt u graag een goeie oogst en een gezond gewas? Hier vind u alle diensten in de akkerbouw!

Schapenscheren 1

Diensten voor schapen en geiten

Is het weer tijd om de schapen hun jas uit te doen? Of wilt u graag weten welke geiten of schapen er drachtig zijn? Bekijk hier alle diensten die wij aanbieden voor schapen en geiten!

De juiste mensen met de juiste mentaliteit

Al onze medewerkers zijn Vakwerkers! Stuk voor stuk zijn opgeleid tot specialisten en beschikken zij over de nodige kennis en vaardigheden om u te kunnen helpen. Allen Vakmensen met de mentaliteit van een harde werker!

Diensten van dit moment

Sommige diensten hebben een bepaalde periode waarin de werkzaamheden het beste kunnen worden uitgevoerd. Dit zijn de diensten waar het nu het juiste moment voor is!

Mollen Vangen 2

Mollen bestrijden

X Ivn 1039

Klauwverzorging

Schapenscheren 1

Schapen scheren

Tulpen (1)

Tulpenselectie

Knaagdierbestrijding 1

Ongediertebestrijding