Aardappelselectie, de specialistische dienst van AB Vakwerk

Heeft u grote aardappelvelden? Heeft u last van mutanten of ziekten in deze velden? Dit kan uw oogst op een negatieve manier beïnvloeden. Dit wilt u uiteraard voorkomen! Hoe? Maak gebruik van onze dienst voor aardappelselectie.

Mogelijkheden voor aardappelselectie

Wanneer u aardappelselectie door AB Vakwerk laat uitvoeren heeft u twee mogelijkheden. U kunt er voor kiezen om samen met de gediplomeerde medewerker van AB Vakwerk de selectie uit te voeren. In dit geval zal hij/zij een selectiekar meebrengen en samen met u de percelen inspecteren. U kunt er ook voor kiezen om de volledige selectie door AB Vakwerk uit te laten voeren. In dat geval komen wij met twee ervaren en gediplomeerde medewerkers en een selectiekar. De medewerkers zullen voor u de complete inspectie van het perceel doen. Als laatste is het ook mogelijk om een losse selecteur in te huren. In dit geval komt enkel de selecteur langs en zal er gebruik worden gemaakt van uw eigen selectiewagen

Aardappelselectie
14157403 Xxl

Waarom kiezen voor aardappelselectie door medewerkers van AB Vakwerk

De medewerkers van AB Vakwerk zijn gediplomeerd, gedreven en beschikken over jarenlange ervaring. Hierdoor bent u verzekerd dat de ziektes en ziektedruk van uw pootgoed goed geanalyseerd en aangepakt worden. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw pootgoed gewaarborgd wordt.

Geen onnodig geld verliezen?

Neem direct contact met ons op via onderstaand formulier. Wij komen u dan zo snel mogelijk helpen!

We nemen contact op