Tulpenselectie, de specialistische dienst van AB Vakwerk

Als tulpenkweker is de gezondheid van uw tulpen het meest belangrijke tijdens het bloeiseizoen. Goede zorg door middel van tulpenselectie zorgt ervoor dat een goed resultaat behaald wordt. Het selecteren van tulpen is een tijdrovende klus die ook bepaalde expertise vereist. Expertise die niet iedereen bezit. Gelukkig is tulpenselectie één van de specialistische diensten die wij onze leden en klanten aanbieden.

De mogelijkheden voor tulpenselecteurs

Wij hebben een ruim aantal ervaren tulpenselecteurs die met enige regelmaat bijgeschoold worden. Ook worden er elk jaar nieuwe selecteurs opgeleid. Onze selecteurs zorgen ervoor dat de tulpen bij u op het bedrijf gecontroleerd worden op ziektes. Dit kunnen zowel blad als bloemziektes zijn. Dit kunnen zowel blad als bloemziektes zijn. Deze worden door de selecteurs herkent en bestreden.
 
Wij bieden twee mogelijkheden waarop wij de selectie uit kunnen voeren. U kunt er voor kiezen om één ervaren selecteur bij u langs te laten komen om op de selectie wagen te stappen. Of u kiest ervoor om, naast de ervaren selecteur, ook een leerling mee te laten lopen. Deze laatste kunt u tegen een zeer aantrekkelijk tarief inhuren. AB Vakwerk neemt zo het opleidingstraject van u over waardoor de volledige focus op de bedrijfsvoering kan blijven. 

Tulpen
Tulpenselectie

Waarom tulpenselectie van AB Vakwerk?

De selecteurs van AB Vakwerk worden goed geschoold, zijn gedreven en beschikken over jarenlange ervaring. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw tulpen gewaarborgd wordt. Daarnaast zorgt AB Vakwerk ervoor dat u tijdig weet waar u aan toe bent en verzorgen wij een goede begeleiding van het selectieproces.

Geen onnodig geld verliezen?

Wilt u onnodige schade voorkomen? Wilt u ook zeker zijn van een goed gewas? Roep dan de hulp in van de tulpenselecteurs van AB Vakwerk. Neem voor de mogelijkheden telefonisch contact met ons op via 088-7301870 of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier.

We nemen contact op