Klauwverzorging: Het belang van gezonde klauwen

Heeft uw veestapel last van klauwziekten? Is de productie van uw koe lager dan het zou moeten  zijn? Laat dan eens kijken naar de gezondheid van de klauwen van uw vee.

Het belang van goede klauwverzorging

Het belang van goede en gezonde klauwen is een basis voor de gezondheid van een koe. Gezonde klauwen zorgen voor een vitale koe met betere productie. Koeien die last hebben van klauwziekten (bijv. Mortellaro of stinkpoot) kosten juist geld. Niet alleen door het gebruik van medicatie maar ook door het verlies in productie. Goede klauwverzorging is dan ook essentieel voor een gezonde veestapel.

Klauwverzorging via AB Vakwerk

Met behulp van klauwverzorging via AB Vakwerk weet u zeker dat de klauwgezondheid van uw veestapel optimaal is. Onze klauwbekappers zijn allen gespecialiseerd en in staat al uw vee optimaal te bekappen. Hiervoor bieden wij twee verschillende vormen van klauwverzorging te weten curatieve klauwverzorging en preventieve klauwverzorging. Curatieve klauwverzorging wordt ingezet wanneer een ziekte reeds aanwezig is. Preventief klauwverzorging is een continu vorm van klauwverzorging waarbij de focus ligt op het voorkomen van klauwziekten.

X Ivn 1047
X Ivn 1025

Klauwverzorging voor uw veestapel

Wilt u niet onnodig geld verliezen? Wilt u er zeker van zijn dat uw veestapel in een topconditie is en kan presteren op het niveau wat hoort? Laat ons dan de klauwen van uw vee verzorgen. Plan direct een afspraak met ons in via onderstaand formulier. Wij komen dan zo spoedig mogelijk langs

Specialist inplannen