Mollen bestrijden: een specialisme van AB Vakwerk

Niets vervelender dan mollen! Uw prachtige grasmat verpest door de hopen van deze beest. Zeer vervelend, zeker omdat dit negatieve gevolgen heeft voor de opbrengst van uw grasland. Heeft u ook last van mollen en wilt u hier iets aan doen? Dan kunnen wij u helpen!

Direct inplannen

Mollen bestrijden met AB Vakwerk

Wanneer u gebruik maakt van de dienst ‘mollen bestrijden’ zal een specialist van AB Vakwerk in het voorjaar bij uw langskomen en samen met u onderzoeken of er mollen actief zijn in uw grasland en op welke manier de dieren het beste bestreden kunnen worden. Na een uitgebreide analyse gaan onze medewerkers aan de slag om ervoor te zorgen dat de mollen gevangen worden en uw grasland weer vrij is van mollen. Al onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van mollen bestrijden en kunnen u dan ook zeer goed helpen.

Mollen Vangen 1

Geen onnodig verlies

Bestrijding van mollen zorgt ervoor dat er geen verdere verspreiding van mollen plaatsvindt en dat de schade aan uw grasland beperkt blijft. Hierdoor komt de opbrengst van uw grasland ook niet in gevaar en zult u geen onnodig verlies lijden.

Bescherm uw grasland!

Laat AB Vakwerk zo snel mogelijk contact met u opnemen. Dan kunnen we direct samen met u gaan werken aan de oplossing voor uw probleem! Plan via onderstaande button direct een afspraak met ons in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om aan de slag te gaan!

Specialist inplannen
Mollen Vangen 2