Zijn uw veescheermessen al scherp?

Het is herfst en de koeien gaan op stal. Voor u hét moment om uw runderen te scheren, maar dan komt u erachter dat uw messen niet meer scherp zijn. Een groot probleem, want zo gaat het scheren niet lukken. De oplossing? AB Vakwerk! AB Vakwerk heeft jarenlange ervaring in het slijpen van veescheer-, hoef- en bekapmessen en biedt u graag een helpende hand. Ook voor onderhoud en reparatie aan uw veeschaar bent u bij AB Vakwerk aan het juiste adres. Onze specialisten staan klaar om u de beste kwaliteit te leveren.

Hoe werkt het?

Stuur uw messen en/of veeschaar per post naar één van de onderstaande adressen. Binnen 24 uur worden de messen weer vlijmscherp bij u terugbezorgd*.

AB Vakwerk, Industrieweg 60, 1775 PW,  Middenmeer
AB Vakwerk, Zeilmakersstraat 19, 8601 WT, Sneek

*Verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Veescharen zijn mogelijk langer onderweg omdat reparatie en onderhoud extra tijd vraagt.

Veescheermessen Slijpen

Klaar terwijl u wacht*

Wilt u de messen niet per post versturen? Dan kunt u ook bij ons langskomen. Maak hiervoor een afspraak met één van onze slijpspecialisten en kom langs. Na het slijpen neemt u de veescheermessen direct weer mee. Bel tussen 08.30 en 16.00 uur om een afspraak te maken met één van onderstaande specialisten.

Jan Weijers (Middenmeer); 06-13299560
Klaas Hofstra (Sneek); 06-57190391