Vloer coaten: geld besparen!

Een betonvloer in een stal of schuur slijt en is daardoor na een aantal jaren aan vervanging toe. Door slijtage is de vloer niet meer glad en kunnen er gaten, scheuren en andere oneffenheden ontstaan. Het compleet vervangen van een vloer is echter een kostbare aangelegenheid. Heeft u momenteel de financiën niet maar wilt u wel graag uw vloer aanpassen? Dan is vloer coaten een ideale optie voor u!

Mogelijkheden voor vloer coaten

De coating bestaat uit een speciale hars waarmee de vloer wordt geëgaliseerd. Na het drogen ontstaat een vlak en strak eindresultaat en is de vloer geheel vloeistof dicht. Het opnieuw coaten van de vloer is een techniek die dus ook in het tanklokaal of de melkstal kan worden toegepast.

Bij het coaten van vloeren in een melkstal, of een ander deel waar dieren lopen, bestaat er de mogelijkheid om een korrel bij te mengen, waardoor de ondergrond ruwer wordt en dieren niet uitglijden. Op de voergang zorgt de coating ervoor dat het voer de hele dag door smakelijk blijft omdat bacteriën minder kans krijgen om het voer aan te tasten.

Vloercoaten 1

Specialisme van AB Vakwerk

Het coaten wordt uitgevoerd door een specialist van AB Vakwerk. Door de juiste voorbereiding en het mengen van de verschillende ingrediënten, wordt een optimale coating samengesteld. De coating wordt vervolgens aangebracht op een goed gereinigde vloer. Na het coaten beschikt u weer over een strakke en vlakke vloer, zonder dat daar hoge vervangingskosten aan te pas komen.

Uw vloer laten coaten?

Wilt u uw stalvloer er ook als nieuw uit laten zien? Laat uw vloer coaten, bespaar kosten en verhoog de veiligheid in uw stal. Interesse? Laat het ons direct weten via dit contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

We nemen contact op