Gladde voeren? U wilt toch geen ongevallen?

Een gladde vloer is een gevaar voor mens en dier. U moet er toch niet aan denken dat u aan het werk bent in uw stal en opeens uitglijdt waardoor u iets breekt? Of dat uw veestapel op een slecht begaanbare vloer staat waardoor ze minder vaak bij het voerhek komen? Wat er vervolgens weer voor zorgt dat uw melkproductie negatief beïnvloed wordt? Heeft u last van gladde stalvloeren? Laat ze dan door ons opruwen!

Voordelen vloeropruwen

Ruwe vloeren bevorderen de activiteit van uw veestapel. Dit zorgt ervoor dat tochtige koeien sneller zijn te herkennen. Goed begaanbare vloeren hebben daarnaast een positieve invloed op de melkproductie. Uw koeien worden namelijk actiever en verschijnen hierdoor vaker aan het voerhek.

Dé manier om vloeren op te ruwen is door sleuven te frezen in het oppervlak van roosters en dichte vloeren. Hiervoor hebben wij een aparte diamantfreesmachine die dit zeer snel en effectief kan. Daardoor zit u dus ook nooit te lang in de rotzooi.

We nemen contact op

Geen risico lopen?

Wacht dan niet langer en laat vandaag uw stalvloer nog opruwen. Laat via dit formulier uw gegevens bij ons achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen. Liever bellen? Bel ons dan op 088-7301870.